قالب وردپرسی یا کدنویسی اختصاصی | کدام برنده است؟
بزرگترین تفاوت کد نویسی اختصاصی و قالب های وردپرس؟
همانطور که در مقاله های پیشین گفته شد وردپرس آسان ترین راه برای طرای سایت با موضوعات مختلف میباشد.
با نصب و استفاده از قالب ها در محیط وردپرس میتوانیم تعداد بسیار زیادی از انواع سایت های وردپرسی بسازیم که هرکدام از آنها دارای شکل و کاربرد متفاوتی هستند ؛ درصورتی که کدنوسی اختصاصی ممکن است زمان زیادی از شما بابت کار روی سایت بگیرد و هزینه های زیادی رزا در بر داشته باشد
قالب وردپرسی چیست؟
قالب های وردپرسی ، فایلی است که از فایل های ساختار شده آماده تشکیل شده اند که بر روی سایت موردنظر نصب میشود و ظاهر سایت شما را ایجاد میکنند ؛ هر قالب وردپرسی دارای امکانات به خصوصی میباشد که مارا نسبت به استفاده از برنامه نویسی در طراحی سایت بی نیاز میسازد.
قالب های وردپرسی به دو بخش رایگان و حرفه ای تقسیم بندی میشوند . زمانی که ما قالب سایت خود را تغییر میدهیم ظاهر سایت نیز تغییر میکند ولی محتوای ما به همان شکل قبلی خود باقی میماند. برای انتخاب قالب وردپرسی خود روش های مختلفی وجود داشته که در ادامه به دو روش رایج آن اشاره خواهد شد :
در روش اول ما وارد وب سایت wordpress.org شده و از بخش Themes از میان قالب هایی که در اختیار ما قرار داده است قالب مورد نظر خود را انتخاب میکنیم. البته ناگفته نماند که از این بخش به صورت رایگان استفاده میشود و با کلیلک روی قالب مورد نظر میتوانیم یک پیش نمایش از ان را دیده و اطلاعات و تعداد نصب ان قالب را مورد بررسی قرار داده و بعد روی سایت خود نصب کنیم. البته استفاده از این قالب ها در سایت های ایرانی مناسب نیستند ، چرا که این قالب ها راست چین نبوده و با زبان فارسی سازگاری ندارد.
بیشتر بخوانید: 7 علت محبوبیت وردپزس که نمیدانید!
علت استفاده نکردن از قالب های رایگان:
در صورتی که شما صاحب امتیاز یک سایت فروشگاهی هستید که قصد دارید محصولات بسیار زیادی را در وب سایت خود قرار دهید و امکان بالا بودن تعداد بازدید وب سایت وجود دارد . باید از قالب های حرفه ای و غیر رایگان حتما استفاده کنید .
این قالب ها در سایت های مختلفی به فروش میرسد که امکان خریداری آنها از این نوع سایت ها وجود دارد .
کد نویسی اختصاصی:
طراحی سایت اختصاصی تمام خدمات و فعالیت هایی که برای طراحی ، کد نویسی ، پیاده سازی یک سایت صورت میگیرد را شامل میشود .
در کد نویسی اختصاصی هدف اصلی پیاده سازی یک وب سایت وب سایت بنا به درخواست های گوناگون مشتری که شامل ظاهر گرافیکی منحصر به فرد ، امنیت بالا ، سرعت و رابطه کاربری مناسب میشود .
مهم ترین و اصلی ترین دلایل استفاده از کدنویسی اختصاصی در طراحی سایت:
از مهم ترین دلایل استفاده از کدنویسی اختصاصی برای طراحی وب سایت میتوان به پیاده سازی درخواست ها و ایده های جدید و دشوار ، تبدیل یک سایت کوچک به سایت بزرگ در آینده ، داشتن سرعت لود بسیار بالا در وب سایت طراحی شده ، داشتن ظاهر گرافیکی منحصر به فرد ، داشتن امنیت بالای سایت و … اشاره کرد .
همانطور که میدانید نرم افزار های CMS زیادی هستند که اکثر نیاز های کاربران را پاسخگو میباشند . ولی در برخی موارد به نسبت برند و کسب و کار مد نظر گاهی لازم است به وسیله کد نویسی اختصاصی طراحی صورت گیرد . در حقیقت ، شرکت های بزرگ ، بانک ها و زمینه های کاری بزرگ ، ارگان های دولتی نیازمند یک سیستم مدریت محتوای قوی و اختصاصی هستند . از مزایای کدنویسی میتوان به پشتیبانی پیشرفته ، قابلیت توسعه و اطمینان بالا بر اساس نوع نیاز ها ، کارایی و عملکرد بالاتر به دلیل داشتن هسته نرم افزاری بهینه و امکان مدیریت چندین نرم افزار با یک پنل مدریتی.
کد نویسی اختصاصی بهتر است یا وردپرس ؟
برای پاسخ دادن به این سوال میتوان گفت هر دو عملکرد بسیار عالی دارند و یکی بر دیگری برتری ندارند ، اما نسبت به نیاز و امکانات مورد نیاز کاربر میتوان پیشنهاد متفاوتی به کاربر داد ؛ در شرایطی که کسب و کار تجاری بزرگ همچون وب سایت دیجی کالا ف علی بابا ، دیوار و … میباشد که به قطع میتوان گفت که نمیشود از وردپرس برای طراحی آن استفاده کرد ؛ چرا که به امکانات متنوعی نیاز داریم که تنها راه حل آن کد نویسی اختصاصی میباشد ، البته نا گفته نماند که کد نویسی اختصاصی دقیقا همان کار های وردپرس را انجام میدهد با این تفاوت که دایره امکانات کد نویسی اختصاصی بیشتر از وردپرس بوده و همچنین امنیت بسایر بالاییی نسبت به وردپرس دارد .
بیشتر بخوانید: وردپرس چیست؟ طلایی ترین این CMS محبوب
پس در آخر میتوان گفت:
وردپرس برای سایت های کوچک و یا طراحی های کم هزینه مناسب بوده ولی کد نویسی اختصاصی برای سایت های بزرگ تر با طراحی منحصر به فردی که قصد توسعه یافتن را دارند و یا برای اجرای ایده های نوین بسیار مناسب میباشند .
دیدگاهتان را بنویسید